Specialist in asbestsanering 

Man&Mach en BCA Asbestverwijdering bundelen hun krachten
De asbestsaneerders van Man&Mach en BCA Asbestverwijdering bundelen hun krachten.

Abiant en BCA Asbestverwijdering hebben overeenstemming bereikt over de overname van asbestsaneerder Man&Mach door BCA. Met deze overname verwerft BCA Asbestverwijdering een ijzersterke positie als één van de grootste asbestverwijderaars in Noord-Nederland.

De volledige overname van BCA Asbestverwijdering van Man&Mach zal in de zomer van 2023 worden afgerond, maar op korte termijn zal Man&Mach al onder het management van BCA Asbestverwijdering gaan opereren.

Hendrik Blink, eigenaar van BCA Asbestverwijdering: “Deze overname biedt zowel Man&Mach als BCA Asbestverwijdering nieuwe kansen. Wij geloven in de sterke naam en goede reputatie van Man&Mach en zijn blij dat we samen sterker de toekomst in gaan.”

Onze werkwijze bij asbestverwijdering

 

Wij werken bij asbestsanering volgens een vaste, stapsgewijze procedure zodat ons werk altijd voldoet aan alle wettelijke vereisten. Deze procedure bestaat uit een voortraject, uitvoeringsfase en natraject.

Meer over onze werkwijze

Asbestverwijdering voor particulieren, bedrijven en organisaties

 

Wij verwijderen asbest voor particulieren en zakelijke klanten in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij nemen u alle zorgen uit handen en communiceren duidelijk. Uiteraard  werken werken wij volgens alle geldende regels, veilig en vertrouwd.

Voor wie werken wij?