Asbestsanering is ons vak!

Specialisten in asbestsanering

Asbestsanering is ons vak. BCA Asbestverwijdering is een team specialisten die het verwijderen van asbest tot in de vingertoppen beheersen. Wij verzorgen asbestsaneringen voor particulieren en zakelijke klanten. Wij nemen u alle zorgen uit handen en communiceren duidelijk. Uiteraard werken werken wij volgens alle geldende regels, veilig en vertrouwd. Als kennisorganisatie beschikken wij over alle benodigde theoretische kennis, diplomeringen en een schat aan praktijkervaring.

Onze certificeringen

Als waarborg voor kwaliteit beschikken wij over diverse certificeringen. Wij werken volgens het Normec Procescertificaat Asbestverwijdering. Ook zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Verder beschikken wij over de DTA-, DAV- en DIA-certificeringen van stichting Ascert.

Ons werkgebied

Wij verzorgen asbestsanering in heel Noord-Nederland. Zowel bedrijven, instanties als particulieren in Groningen, Friesland en Drenthe kunnen bij ons terecht voor elke uitdaging in asbestverwijdering.

Waarom kiest u voor BCA Asbestverwijdering?

  • asbestsanering is voor ons de hoofdzaak
  • praktijkgericht en kundig
  • zeer snel een offerte
  • duidelijke communicatie
  • een vast team gespecialiseerde medewerkers


Vraag hier uw offerte aan

Onze werkwijze bij asbestverwijdering

 

Wij werken bij asbestsanering volgens een vaste, stapsgewijze procedure zodat ons werk altijd voldoet aan alle wettelijke vereisten. Deze procedure bestaat uit een voortraject, uitvoeringsfase en natraject.

Meer over onze werkwijze

Asbestverwijdering voor particulieren, bedrijven en organisaties

 

Wij verwijderen asbest voor particulieren en zakelijke klanten in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij nemen u alle zorgen uit handen en communiceren duidelijk. Uiteraard  werken werken wij volgens alle geldende regels, veilig en vertrouwd.

Voor wie werken wij?