Asbest verwijderen voor particulieren en bedrijven

Wij verwijderen asbest voor boeren, burgers, buitenlui en bedrijven. Dus eigenlijk voor iedereen. En in elke situatie. Want hoe complex het ook is, wij verkopen geen ‘nee’. Voor elke omstandigheid met asbest vinden wij een oplossing binnen de geldende regels en wetten. Wij zijn gespecialiseerd in asbestverwijdering voor onder meer:

Particulieren

Wij zijn gespecialiseerd in asbestverwijdering voor particulieren. Veel burgers weten zich geen raad met asbest in hun woning. Ze willen er wel van af, maar worden daarbij geconfronteerd met ingewikkelde regels en procedures. Bij BCA Asbestverwijdering hebt u daar geen omkijken naar. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Wij vertellen u in begrijpelijke taal wat wij voor u gaan doen en u krijgt vooraf een duidelijke en complete offerte.

Agrarische sector

Op relatief veel agrarische gebouwen ligt nog asbest. Aangezien het boeren vaak ontbreekt aan tijd om de asbestverwijdering zelf te regelen, ontzorgen wij hen van A tot Z. Wij kennen de agrarische sector, weten wat boeren beweegt en wat zij belangrijk vinden. Op het gebied van asbestsanering regelen wij alles en denken proactief mee in het proces. Ook als het gaat om complexe dakconstructies komen wij altijd tot een goede oplossing, waarbij uw bedrijf gewoon kan blijven doordraaien zoals u wilt.

Waarom kiest u voor BCA Asbestsanering?

  • wij ontzorgen u van A tot Z bij asbestsanering
  • snel een duidelijke en complete offerte, snel verlost van uw asbest
  • actuele kennis van de regels, jarenlange ervaring
  • flexibel, snel en bereikbaar
  • ook al is de situatie lastig, wij lossen het altijd op
  • wij beschikken over alle vereiste certificeringen

Industrie

In industriële omgevingen komen wij veel zeer uitdagende situaties tegen. Hoe complex ook, wij verzorgen de asbestsanering volgens alle geldende wet- en regelgeving, met minimale verstoring van het productieproces. Op basis van onze kennis van de praktijk en tientallen jaren ervaring, bedenken wij voor elke complexe situatie een creatieve oplossing. Daarbij houden wij altijd rekening met het belang van de continuïteit van uw productieproces.

Overheden

Overheden krijgen vaak te maken met onverwachte, ingewikkelde omstandigheden waarbij asbest een rol speelt. Ook snel handelen is vaak een must. Wij zijn via korte lijnen bereikbaar, in geval van nood ook buiten kantooruren. Met alle vereiste certificeringen voeren wij werken binnen de geldende regulering zo creatief mogelijk uit om probleemsituaties snel en goed op te lossen. De ervaring leert: overheden waarderen onze flexibiliteit.

Aannemers

Voor aannemers die tijdens bouwprojecten te maken krijgen met asbest verzorgen wij complete asbestsaneringen. Wij ontzorgen de aannemer van A tot Z. Daarbij zijn wij oplossingsgericht en schakelen we snel. Aannemers kunnen ook bij ons terecht voor bijzondere projecten, zoals asbestsanering in monumentale panden en kerken.

Vraag hier uw offerte aan

Onze werkwijze bij asbestverwijdering

 

Wij werken bij asbestsanering volgens een vaste, stapsgewijze procedure zodat ons werk altijd voldoet aan alle wettelijke vereisten. Deze procedure bestaat uit een voortraject, uitvoeringsfase en natraject.

Meer over onze werkwijze

Asbestverwijdering voor particulieren, bedrijven en organisaties

 

Wij verwijderen asbest voor particulieren en zakelijke klanten in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij nemen u alle zorgen uit handen en communiceren duidelijk. Uiteraard  werken werken wij volgens alle geldende regels, veilig en vertrouwd.

Voor wie werken wij?